JUTUT

Vuosikertomuskisan voitto!

Vuosikertomuskisan voitto!

Sanoma View 2011 palkittiin parhaana vuosikertomuksena Lönnberg Painot Oy:n kilpailussa. Tuomaristo korosti valinnassaan seuraavia asioita: Sanoman vuosikertomus on erittäin tyylikäs, kansainvälinen kokonaisuus. Ulkoasu on hieno ja painatus erinomainen. Ihmiset on nostettu hienosti esille, ja vuosikertomus on helppolukuinen.

Sanoman vuosikertomuksen konseptista ja sisällöstä vastasi Sanoman konserniviestintä.  Vuosikertomuksen tuotti Sanoma Yritysjulkaisut ja julkaisun ulkoasusta vastasi Petteri Rautio Grapina Graphics -suunnittelutoimistosta.

Tuomaristo painotti arvioinneissaan mm. sisällön selkeyttä, luettavuutta ja ammattimaisuutta, ulkoasua ja visuaalista ilmettä sekä kokonaisvaikutelmaa.

Lue lisää Lönnbergin sivuilta / Sanoma View 2011 näytetöissä / Sanoma View 2011 Sanoman sivuilla

Grapinan sivut vielä kesken

Grapinan nettisivut ovat vielä viimeistelyä vailla ja nippu näytetöitä puuttuu Työt-sivuilta – valmista pitäisi tulla elokuun aikana. Tarjouspyyntöjä ja töitä otetaan nettiviilauksesta huolimatta toki vastaan vaikka heti!

Hinnoittelusta

Alla olevasta linkistä löytyy Suomen freelance-journalistit ry:n perusteluja mihin lehdistön freelancereiden hinnoittelu perustuu. Graafisen suunnittelun osio pätee aika hyvin allekirjoittaneen kohdalla.

Suomen freelance-journalistit ry.

Keikkaa pukkaa

Välillä puuhataan muutakin kuin graafista suunnittelua… Eli tässä jo kuopattu The Fen -orkesteri Kansallisteatterin Omatuntoklubilla keväällä 2012. ”With You, With Love, With Me” on laulaja Pekka Halttusen biisi ja Grapinan tj. on kaljupää oikealla.

Uusimmat jutut

Yhteystiedot

Grapina Graphics Oy
Petteri Rautio
050 550 6644
petteri.rautio@grapina.fi
Pasilan vanhat veturitallit
Tallikatu 33, 00520 Helsinki